VÅRE TJENESTER

 

BIZTEK tilbyr IT-tjenester for SMB-markedet i Midt-Norge som tilrettelegger for at kundene våre får fokusere 100% på sine forretningsområder. Det vil si, tid til å gjøre det de er gode på, enda bedre. BIZTEK er en totalleverandør, og tilbyr alt fra enkle skybaserte driftstjenester til avansert rådgivning via våre spesialister. BIZTEK er Microsoft Gold partner, og har status som reselger av skytjenester.

 

 

 

SKY TJENESTER

Skyteknologi er grunnlaget for digitalisering og innovasjon. Med BIZTEK er du sikret en erfaren samarbeidspartner, som kan bistå deg med alle aspekter i din skyreise.

RÅDGIVNING

BIZTEK ønsker å bidra til at våre kunder får riktig støtte for sine IT-løsninger, også opp imot forretningsmessige behov. Våre rådgivere er med og sikrer gode valg, utarbeide strategi, alltid med fokus på størst mulig verdi.

KONSULENT

Våre konsulenter har alle lang erfaring fra komplekse prosjekter og driftsmiljø, og besitter spisskompetanse innenfor ett eller flere kjerneområder.

DRIFTSTJENESTER

Med BIZTEK som din support- og driftsleverandør kan du fokusere på det som er viktig for deg. Da med visshet om at dine IT-løsninger er trygt ivaretatt med markedets beste skyløsninger.

DIGITAL ARBEIDSPLASS

Bekymringsløs arbeidshverdag med Microsoft 365 og BIZTEK.

KONTAKT FOR MER INFO

DIGITAL INFRASTRUKTUR

Den mest kostnadseffektive løsningen for din virksomhets infrastruktur.

KONTAKT FOR MER INFO

SUPPORT

Support for dine brukere på en enkel og moderne måte

KONTAKT FOR MER INFO

SKYREISE

Ta i bruk nye innovative skytjenester fra Microsoft. Vi viser deg veien.

KONTAKT FOR MER INFO

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT!

KONTAKT OSS