Hvem er vi

Digitalisering åpner nye muligheter, og vi er her for å hjelpe din bedrift til å utnytte dette.

BIZTEK leverer skybaserte IT Infrastruktur-og konsulenttjenester, samt IT rådgivning, med dine forretningsbehov som hovedfokus. Vi er Microsoft partner, og har status som reselger av skytjenester.

BIZTEK AS ble etablert med den motivasjon å skape et kompetansehus innen IT og Digitalisering i Orklandsregionen og omegn. Mye av dagens innovasjon kommer fra distriktene, og BIZTEK ønsker å bidra til å gi et lokalt tilbud, samt gi lokale talenter en utviklingsarena på egen hjemplass. En annen motivasjon er å bidra til å skape en teknologisk arena for regionen, hvor verdiskapning med teknologi blir satt i høysetet.

Våre ansatte skal alltid inneha det siste innen sertifiseringer på deres fagområde, og skal til enhver tid være faglig spisset og kompetent. Hver enkelt ansatt følger en kontinuerlig utviklingsplan, basert på utgangspunkt, og med et felles mål om å utvikle både sin egen og firmaets kompetanse.

Våre kundeleveranser skal alltid være av ypperste kvalitet, og våre kunder skal til enhver tid være trygg på at vi tilstreber leveranser over forventning. BIZTEK er opptatt av å ta med sine kunder på en trygg og verdiøkende kundereise, basert på klare mål satt i fellesskap.

Biztek Teamet

0
Antall Ansatte
0
Happy Customers
0
Antall Sertfiseringer
0
Antall år med erfaring

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Møt våre ledere

Roger Aakerholm

CEO & Partner

Erik Garberg

Partner