Tradisjon møter kortreist teknologi / Bårdshaug Herregård

Posted by Monica Kvaale on Mar 8, 2021 3:28:20 PM

 

Herskaplige Bårdshaug Herregård er et tradisjonsrikt, familieeid hotell sentralt i Orkanger, som er spesielt opptatt av å bidra til et bedre og mer bærekraftig miljø. Herregården fra tidlig 1900tallet troner som et lite slott på området, og vegg i vegg står selve hotellet, som er fra vår tid. Hotellet har rundt 50 ansatte, og holder alt fra fornemme selskaper til kurs og konferanser ved siden av overnatting og restaurant-drift. 

 

_A4A5983_f

En C-19 hilsen mellom Magnus Müller Lysholm, hotelldirektør ved Bårdshaug Herregård, og Roger Aakerholm, daglig leder i Biztek.

 

Hotelldirektør Magnus Müller Lysholm, tok kontakt med Biztek, da de var ute etter en IT leverandør som ikke bare kunne levere tradisjonelle IT tjenester, men også være en god rådgiver i deres ferd med å modernisere og digitalisere arbeidsplassen, med mål om å gjøre hverdagen enklere for de ansatte ved Bårdshaug Herregård, ved bruk av skytjenester.  

 

Müller Lysholm forteller; 

Etter en innledende kartlegging, med hovedfokus på å bli kjent med oss, så har Biztek satt våre forretningsbehov i fokus, og levert digitaliserte løsninger som gjør oss rustet for fremtiden. Det har hele tiden vært fokus på trygge og gode IT valg for oss som bedriftsamtidig som vi har blitt “pushet” på at digital endring handler mer om mennesker enn om teknologi, og finne det tempoet som passer oss. Deres tjeneste `Digital arbeidsplass` har nå vært aktiv for våre ansatte en god stundog neste steg nå er å eliminere hele behovet for vårt lokale datasenter. 

Vi er fokusert på å tilby gode opplevelser i tradisjonsrike omgivelser til gjestene, og sørge for at oppholdet deres på hotellet går så sømløst og fint som mulig. Da er det godt å ha digitale løsninger som gir oss muligheten til å samhandle på en trygg og enkel måte, jobbe mobilt, samt enkelt få tilgang til support når behovet oppstår. 

 

Med Biztek som samarbeidspartner, så kan vi holde fokus på det vi kan best! 

 

bilde -20200826-083351-0c8b8a6a

_A4A8007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørsmål til hvordan du kan sikre din bedrift, bruke digital arbeidsplass, eller ønsker å vite mer om hvilke tjenester Biztek kan tilby på området - Ta gjerne kontakt .

Kontakt oss

 

 

 

 

 

Topics: Kundereferanser