Nytt HQ for BIZTEK

Nytt HQ for Biztek på Orkanger

Posted by Monica Kvaale on May 5, 2022 11:50:50 AM

Endelig kan vi feire at vi er på plass i våre nye lokaler på Rømmetunet. Rett ned i gaten fra vårt gamle HQ så har vi kapret hele toppetasjen i det nye, flotte næringsbygget i Kari Gravroks gate 40 - midt i hjertet av Orkanger. 

 

_A4A7811-1

Det siste året har vi hatt kontorer både i Remegården og Rømmetunet, og vi har nå fått samlet operasjonssentralen, alle konsulenter og administrasjonen i toppetasjen.

 

_A4A7724

 

Erfaringene vi har samlet siden oppstart av Biztek på senhøsten i 2019, forteller at våre ansatte setter pris på en hybrid arbeidshverdag med fleksibilitet, men også at de ansatte har savnet fellesskapet arbeidsplassen skaper når mange av oss har vært pålagt hjemmekontor.

 

 

_DSF7088

Derfor har vi valgt å gjøre arbeidsplassen til en arena som kan brukes til mye mer enn bare jobb i tradisjonell forstand. Her skal vi holde frokostmøter, seminarer, og skape en sosial arena for ansatte, kunder og IT-interesserte - en uformell setting med åpen dør.

 

 

_DSF7084

Vi vil at de ansatte skal trives, at det skal være rom for å leke, utforske og dele kunnskap.

 

 

_A4A7789

 

 

Det nye næringsbygget i hjertet av Orkanger huser i tillegg Sparebank 1 SMN, og restauranten Kompis -  og vi ser frem til å være en del av fellesskapet på Rømmetunet, og samles rundt shuffleboardet på tvers av bedriftene.

Vårt etablerte konsept "Vaffelfredag" ruller videre, og vi håper at både kunder og andre tar turen innom rundt lunsj på fredager for en trivelig og uformell prat rundt vaffeljernet,

Vi sender en stor takk til huseier Salvesen og Thams Eiendom & TOBB, B&B entreprenør, Proff EL&IT, Kontorplan og Myhr interiør som alle har bidratt til at dette har vært en smidig prosess, og at vi får lov til å trone øverst i disse flotte lokalene!

 
_DSF7093_A4A7637

 

_A4A7670-1
_DSF7145

 

Topics: Business, BIZTEK