Bjørn Steinar Kirkholt - Ny salgsleder i Biztek

Posted by Monica Kvaale on Nov 26, 2021 3:11:00 PM
 
Bjørn Steinar kommer fra eiendomsmegler-bransjen og har de siste årene vært regionsansvarlig for Inviso AS, som er den ledende aktøren for boligfoto og visuelle tjenester til eiendomsmarkedet. Bjørn Steinar har lang erfaring med salg og relasjonsbygging, og kan vise til en bred bakgrunn innen sine felt. Han har bakgrunn både som daglig leder, og salgsansvarlig, og har vært på med etablering av flere firmaer og initiativ i sin karriere.

 

 

_A4A6474_flfl-1

 

_A4A5961_Roger_aa_fl_wp-1"Vi er utrolig glade for å få med Bjørn Steinar på laget, sier daglig Leder i Biztek, Roger Aakerholm.

Det er ekstremt viktig for oss at våre kunder får gode opplevelser i alle ledd, og Bjørn Steinar sin kunnskap, væremåte og erfaring vil styrke oss i våre kunders reise sammen med oss. Hans engasjement og interesse for digital-nyskapning og innovasjon er viktige egenskaper som kommer til nytte i hans nye rolle i Biztek. Bjørn Steinar er initiativrik, kulturinteressert og innehar stor arbeidskapasitet - noe som gjenspeiles i prosjektene han deltar i, både i jobb og privat. Vi gleder oss"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topics: BIZTEK