Vår nye medarbeider -  Vegard Brønstad

Posted by Monica Kvaale on Jan 18, 2021 11:06:40 AM

Vegard har spisskompetanse på mange felt og lang erfaring fra IT bransjen. Han har hatt roller som konsulent, systemarkitekt og systemadministrator, og har også vært innom en rolle som CIO(Head of IT)._A4A9643_fl_sh-1

Vegard har deltatt og vært ledende i planlegging, implementering og gjennomføring av både små og store prosjekter innen IT-infrastruktur, og har grundig erfaring innenfor drift, implementering, vedlikehold og overvåkning av Microsoft miljø. Denne bakgrunnen gjør han til en solid bidragsyter som arkitekt eller løsningsspesialist i våre prosjekter. Vegard sitt hovedfelt er innenfor datasenter teknologi, fortrinnsvis Microsoft Azure.

 

Hos Biztek skal Vegard ha rollen som Seniorkonsulent.

Vegard er kjent for å tenke på de viktigste aspektene rundt IT løsninger, og er god til å tilpasse teknologien etter virksomhetens behov -  grunntanken er at de tekniske løsningene skal gjøre hverdagen enklere. 

img2

Vegard er en aktiv frilufts og familiemann med en glødende interesse for terreng-sykling og foto, helst i kombinasjon

 

 

roger-aakerholm

Vegard er en utrolig bra person, både i faglig og sosial kontekst. Han er utrolig hengiven til det han driver med, noe som gjør han til en ener på sine felt. Derfor er vi ekstremt fornøyde med å få han med på laget.

sier Roger Aakerholm, daglig leder i Biztek.

 

Topics: BIZTEK