Ingen flere søvnløse netter

Posted by Monica Kvaale on Jan 18, 2021 11:43:25 AM

 

AG-Tre er en spennende og nytenkende trevare-bedrift i Orkland kommune, som hovedsakelig produserer innvendige paneler og utvendig kledning. Sortimentet er i kontinuerlig videreutvikling, og AG-tre er opptatt av å kunne tilby kundene akkurat det de er ute etter. Bedriften er en del av Tregruppen, og med en rekke ulike samarbeidspartnere er de del av et solid faglig nettverk for utvikling av kunnskap og erfaringer. AG-tre ligger midt i Storås industriområde, og ble etablert i 1999.

 

Gjest Ove Lilleås AGtre

Gjest Ove Lilleås er daglig leder i AG-Tre, og han er brennende engasjert i utvikling og produksjon av trepaneler. 

Daglig leder ved AG-tre, Gjest Ove Lilleås tok kontakt med Biztek, etter å ha vært på frokostmøte i Orkladal næringsforening i 2019. Biztek holdt der et foredrag om IT sikkerhet, som er et av våre fokusområder, og dette ble starten for den gode kunderelasjonen til Ag-tre.

 

Biztek har vært viktig for oss med tanke på digital sikkerhet, og de har bidratt med god rådgivning i forhold til hvordan akkurat vår bedrift er best sikret i en stadig utsatt hverdag. Nå føler jeg vi er godt rustet, og “kan sove trygt om natten”, sier Lilleås.

 

 

AGtre Biztek

Dukker det opp spørsmål, så er Biztek raskt på saken og deler av sin kunnskap. Biztek har vært en meget god samarbeidspartner i vår ferd med å digitalisere vår hverdag, primært i form av deres tjeneste `Digital arbeidsplass`. Dette gjør driften vår lettere, som igjen frigjør tid for oss til å fokusere på det vi egentlig driver med, som er produktutvikling og levering av ferdigbehandlet panel, et produkt som er skikkelig i vinden om dagen`.

Jeg vil anbefale andre bedrifter som også synes det er vanskelig å vite hvor de skal starte prosessen med å digitalisere hverdagen, å ta kontakt med Biztek for rådgivning.

I produksjonshallen hos AG-Tre er det jevnt trykk

.

AGtre Biztek

 

 

Biztek har levert `Digital arbeidsplass` for de ansatte i AG-tre, som gir oss muligheten til å jobbe mobilt, samhandle på en enkel og trygg måte, samt enkelt få tilgang til support når vi trenger det.

 

 

 

 

Her blir kledning grunnet, og er dermed klar for montering og maling.

 

Har du spørsmål til hvordan du kan sikre din bedrift, bruke digital arbeidsplass, eller ønsker å vite mer om hvilke tjenester Biztek kan tilby på området - Ta gjerne kontakt .

Kontakt oss

 

 

 

 

 

Topics: Kundereferanser