Fjellet kaller!

Posted by Monica Kvaale on Jan 18, 2021 10:01:12 AM

Kalenderen viser september, og du formelig klør i fingrene etter å komme deg ut i det høstkledde fjellet med riflen over skulderen. Du har teams-møter på agendaen, dokumenter som må signeres, kontrakter som må følges opp, og administrativt arbeid som holder deg hjemme. Må det være sånn?

 

_A4A8051

En moderne, digitalisert arbeidsplass handler om arbeidet du gjør, ikke hvor du fysisk gjør det. Det handler om å dra nytte av teknologien for å få tilgang til jobben, uavhengig av beliggenhet. Med Digital Arbeidsplass er ikke du og dine ansatte lenger bundet til kontorplassen, men har en fleksibilitet som tidligere ikke ville vært mulig. 

Microsoft 365 er en utmerket tjeneste med forskjellige verktøy som muliggjør smarte oppsett for digitaliseringDet er ukomplisert å jobbe via mobile enheter, som nettbrett, smarttelefon og PC, med Microsoft 365, og dette gir folk friheten til å jobbe på sin måte fra hvor som helst, beskyttet av sikkerhet og moderne administrasjon fra Microsoft. 

 

_A4A8078 

Arbeidet blir lett tilgjengelig, og ansatte får mer frihet som gir en balanse mellom arbeid og fritid. Alt av dokumenter er trygt lagret i skyen, og er enkle å dele og få tilgang til - så lenge du har internettforbindelse. Microsoft 365 bidrar til økt produktivitet gjennom bedre samhandling, større trygghet og økt fleksibilitet. 

Biztek er Microsoft partner, og våre ansatte er eksperter på Digital Arbeidsplass. Trenger du rådgivning på reisen mot å digitalisere din bedrift, – ta kontakt !

 

 

Topics: Løsninger