Digitalisering for fremtiden

Posted by Monica Kvaale on May 11, 2021 9:11:26 AM

 

Mardahl Maskin AS ble startet i 1990, og er i dag en veletablert og viktig hjørnesteinsbedrift i Orkland regionen. Gründer og daglig leder Geir Mardahl har utviklet bedriften i takt med behov og etterspørsel, og har i dag over hundre ansatte, innenfor flere segment. Mardahl er ledende innenfor anleggs - og entreprenør sektoren i regionen, verksted for både person og storbil segmentet, og fronter et utalls initiativ med tanke på miljø og sirkulærøkonomi, kun for å nevne noe.

 

_A4A9135_A4A8943

Her er Biztek på plass hos Mardahl maskin for å starte migreringen til sky.

 

Inge Mardahl, HMS leder for selskapene, er ikke sein med å erkjenne at teknologiske nyvinninger har blitt en viktig suksessfaktor for bedriften. Mardahl forteller:

 

Vi hadde tidlig i 2020 et ønske om å modernisere IT løsningene våre, og gjøre oss mer digitalt rustet for fremtiden. Vår strategi var å tjeneste-utsette alle IT-tjenester, med et formål om at driftsplattform og applikasjoner skulle moderniseres, gjennom anvendelse av offentlige skytjenester. Biztek viste seg tidlig å være riktig samarbeidspartner for oss, både i form av deres spisskompetanse på sky, men også de forskjellige tjenestene som de tilbyr.

 

_A4A9085_A4A9158

 

Etter en innledende kartlegging, har Biztek levert en digital basis som gjør oss rustet for fremtiden. Våre forretningsbehov har vært i fokus hele veien, og vi har nå innført digitale løsninger for samtlige ansatte. Vi føler oss trygge på at alle aspekter rundt brukere og enheter administreres på en sikker og god måte, og eksempelvis, så ser vi allerede nå en god effekt i det at alle ansatte kan samhandle på Teams. Våre fagapplikasjoner er flyttet fra vårt eget datasenter til Azure, og vi ser nå frem til å eliminere det i sin helhet om kort tid.


«Biztek er en IT partner som gir oss gode forutsetninger for å lykkes»
 Inge Mardahl
 
 
 
_A4A9044

 

Biztek har levert følgende tjenester til Mardahl Maskin:

  • Digital Arbeidsplass
  • Digital Infrastruktur
  • Digiplass
  • Nettverk som en tjeneste
  • Skybasert Print
  • Azure
  • M365


Har du spørsmål til hvordan du kan sikre din bedrift, bruke digital arbeidsplass, eller ønsker å vite mer om hvilke tjenester Biztek kan tilby på området - Ta gjerne kontakt 

 

Kontakt oss

 

 

Topics: Kundereferanser