Digital transformasjon i rekordfart

Posted by Monica Kvaale on Feb 1, 2022 1:26:20 PM

En dag opplevde Kvatro det som aldri bør skje: serveren krasjet. Plutselig ble IT-løsningene i bedriften, og en nærmere gjennomgang av hvordan bedriften utfører sine oppgaver øverst på dagsplanen, og Kvatro tok kontakt med Biztek i håp om øyeblikkelig hjelp.

 

Kvatro_A4A5516-1

 

I den vakre bygda Surnadal finner vi bedriften Kvatro AS som har et bredt produktspekter og hele Norges bygge-industri som markedsområdet. Bedriften har eksistert siden 1974 og har hele veien hatt rasjonell prefabrikkering og element-produksjon som et sentralt fokuspunkt.

 

I dag har Kvatro over 20 ansatte og er en av Surnadals største håndverks-bedrifter, med bred erfaring med leveranser til større entrepriser på forretningsbygg, landbruksbygg, barnehager, helse-/omsorgsboliger, eneboliger, garasjer og feltutbygginger.

Kvatro_A4A5428

 

 

Det prosjekteres, produseres, kalkuleres og administreres på høyt nivå i lokalene Surnadal, og hele produksjonen er avhengig av at de digitale løsningene fungerer til enhver tid. 

 

 

 

 

 

Biztek var raskt på banen etter serverkrasjen, og kartla og utrettet nødvendige tiltak for å få systemet i gang igjen. I ettertid opplever vi god oppfølging fra Biztek. 

De har god kompetanse og tverrfaglighet i sin virksomhet, noe vi føler vi drar nytte av. De responderer raskt når vi har behov for assistanse eller utbedring, og finner gode løsninger.    

Elisabeth Kjos,

HR-leder, Kvatro

 

I løpet av 48t etter serverkrasjen så var Kvatro oppe og gikk igjen - og  grunnlaget for en digital transformasjon var lagt.

Med mange byggeprosjekter i luften, så er administrasjonen og de ansatte ved Kvatro avhengig av å kunne kommunisere og samhandle på tvers av geografisk lokasjon. Bizteks tjeneste Digital arbeidsplass med Microsoft 365 ble løsningen som tok over for den falne serveren, og nå har Kvatro mulighet til å jobbe hvor de vil, når de vil og sammen med sine kolleger på helt nye måter, uten å være redd for at arbeid blir borte. 

Det som kunne vært en katastrofe - har  faktisk gjort arbeidshverdagen hos Kvatro smidigere.

Se flere bilder fra Kvatro sine produksjonslokaler i Surnadal nederst i artikkelen.

 

Biztek har levert følgende tjenester til Kvatro: 

  • Moderne digitale tjenester via M365 Digital Arbeidsplass 
  • Nettverk som en tjeneste 
  • Skybasert Print 
  • Ny webside 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du også trenger rådgivning rundt sikkerhet,

Digital arbeidsplass eller IT for din bedrift.

 

Kontakt oss

 

Kvatro_A4A5481-1Kvatro_A4A5537-1

Kvatro_A4A5467-1Kvatro_A4A5404

Nettverksbefaring i produksjonshallen til Kvatro

Kvatro_A4A5499

Kvatro_A4A5420

 

Topics: Kundereferanser