Biztek kjøper IKT24

Posted by Monica Kvaale on Apr 23, 2021 8:08:24 AM

Biztek AS gjennomførte forrige uke en overtakelse av IT-selskapet IKT24 i Trondheim, og fortsetter sin vekst. 

Det unge Orklandsfirmaet har hatt en fantastisk vekst siden oppstart sent 2019, og med dette utvider Biztek med en egen avdeling i Trondheim. Dette som et ledd i å styrke vår posisjon i Midt-Norge som leverandør av ekspertise og skybaserte IT tjenester til SMB markedet.

 

IKT24 er et veletablert selskap som har vært i bransjen siden 2002. De har bemerket seg i en årrekke ved å levere gode tjenester til SMB-markedet, primært innenfor Microsoft sin portefølje. De har hele tiden evnet å levere IT-løsninger og driftstjenester i takt med tid og utvikling, og kan vise til lange og gode relasjoner med sine kunder.

 

_Biztek_overtar_IKT24-2
 
Avfotografert på Solsiden, Trondheim -  daglig leder ved IKT24 Leif Søberg, konsulent i IKT24 Per-Andreas Drevvatne, og daglig leder  i Biztek, Roger Aakerholm.

 

Daglig Leder i Biztek, Roger Aakerholm, sier:

Oppkjøpet av IKT24 er et bevisst strategisk grep for å styrke Biztek sin posisjon i Midt-Norge, samtidig som vi får en større fysisk nærhet til våre eksisterende kunder i Trondheim og omegn. Vi opererer under begrepet #Kortreistspisskompetanse, noe som også forplikter overfor våre kunder. Vi er opptatt av tilgjengelighet, og IKT24 passer godt inn i Biztek sin kultur og portefølje. IKT24 er lokalisert på Solsiden i Trondheim, og alle ansatte i IKT24 blir selvfølgelig med videre - nå som en viktig del av Biztek AS. Dette vil tilføre økt kompetanse, kapasitet og muligheter for alle våre kunder.  Dette blir bra! sier en blid Aakerholm.

 

Vi ser virkelig frem til å komme inn i et større fagmiljø innen skytjenester, sier Leif Søberg, daglig leder og gründer av IKT24. Biztek, med sin ekspertise og moderne IT-Drifts tjenester var helt riktig for oss, og vi ser virkelig frem til å være en del av videre utvikling. Biztek er fremoverlent, de kombinerer nytenkning og innovasjon med erfaring, og vi ser virkelig frem til levere dette til våre kunder.

 
 Har du spørsmål rundt oppkjøpet av IKT24 -  ta gjerne kontakt.

 

Kontakt oss

 

 

Topics: Business, BIZTEK