Biztek flytter inn i Orkangers flotteste næringslokale i 2022

Posted by Monica Kvaale on Oct 15, 2021 10:51:34 AM
Rømmetunet C, midt i Orkanger sentrum, er i ferd med å reise seg, og i topp-etasjen av det nye bygget vil Biztek flytte inn. I dag har vi lokaler i første byggetrinn på Rømmetunet, og benytter i tillegg et areal i Remegården, samt at vi har en egen avdeling i Trondheim.
 
IMG_4771
 
 
Vi har lenge ønsket oss større plass på Orkanger, og med gårdeier Salvesen&Thams Eiendom med på laget, har vi hele tiden hatt en dialog i forhold til vårt stadig økende behov. I løpet av våren 2022 vil det nye praktbygget stå klart, og S&T Eiendom har latt oss få lov til å ta del i planlegging og utforming av det nye lokalet.
 
Daglig leder i Biztek, Roger Aakerholm, sier
`Salvesen&Thams Eiendom har virkelig lyttet til, og forstått våre behov. Vi er en annerledes bedrift, med en annerledes arbeidshverdag - vi vokser, er stadig i utvikling, våre ansatte har mye fleksibilitet, og det samme trenger våre lokaler. Vi er en hybrid arbeidsplass, vi tar den pulten som er ledig, og kan jobbe på tvers av avdelingene, eller hjemmefra hvis vi ønsker.
 
Vi ønsker derfor et lokale som skal fungere som et kontor den ene dagen, mens den neste så inviterer vi bedrifter i regionen på frokostseminar, teknologidag, eller en sosial sammenkomst. Det skal være flyt og stor takhøyde for forandring, og det har S&T Eiendom virkelig levert på.
 
Med Sparebank 1 SMN som nærmeste nabo, og et serveringsted i første etasje - samt de bedriftene som allerede holder til i både Remegården og Rømmetunet så ser vi frem til at stedet blir et knutepunkt for regionens næringsliv.
Terskelen for å stikke innom Biztek skal være lav, hos oss er alle velkommen, og vi ser frem til spesielt mange besøkende ved lunsj på fredager, da vi tar med oss konseptet `Vaffelfredag` til i de nye lokalene`.
 
Rømmetunet C skal stå ferdig iløpet av våren 2022, og vi gleder oss!
 
 

Topics: BIZTEK